Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Vi søkjer tekniker for servicering og reparasjonar av køyrety inntil 7500kg. Vår verkstad er godt utstyrt, med moderne verktøy for å støtte ein bilpark i stadig utvikling. Våre medarbeidarar er framoverlente og ynskjer å vere i fremste rekke mtp investering i ny teknologi og kompetanse. Bosch er vår viktigaste partner som leverandør av kvalitetsdeler, utstyr og kompetanse.

Kvalifikasjonar:

Fagbrev reparasjon lette og/eller tunge køyrety

Erfaring tilsvarande krav ihht teknisk leiar

God ordenssans

Gode norskkunnskapar, skriftleg og muntleg

Erfaring med digitale verktøy teknisk og administrativt

Vi tilbyr:

Varierte, spanande og utfordrande arbeidsoppgåver innanfor fagfeltet

Etterutdanning

Konkurransedyktige vilkår

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!