Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Bilreservedeler

Bilreservedeler

Reservedeler med Bosch-garantert kvalitet 

Bosch har oppfunne nesten halve bilen din. Mykje av teknologien som er montert i bilen når den forlet fabrikken, kjem frå Bosch. Som del av Bosch Car Service nyttar vi berre reservedeler med Bosch-garantert kvalitet. Det innebærer at du får same kvalitet som på merkeverkstedet. 

Bosch produserar reservedeler innenfor ei mengde kategoriar.
Vil du sjekke sortimentet, kan du besøke Bosch' side for bildeler. 

 

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!