Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Dekk

Dekk

Vi har dine nye dekk! 

Det er ingen overdrivelse å seie at dekkeigenskapane er livsviktige. Slitne sommardekk kan for eksempel auke bremselengda med opptil 70 %. Val av dekk er ikkje berre viktig i et sikkerhetsperspektiv. Dekk har også betydning for lydnivået i kupeen og køyrekomforten. Våre medarbeidarar i butikken har kunnskapen til å rettleie deg fram til kva dekk som eignar seg best for nettopp din bil. 

Korleis veit du når det er på tide med nye dekk? 

Minimumskravet for mønsterdybde er 1,6 millimeter. I vintersesongen kreves det minst 3 mm. Ettersom dekkets gummiblanding hardnar til, kan også egenskapene forringast over tid. Normalt, uten hensyn til slitasje og kjørestrekning, brukar vi å anbefale at ein ikkje brukar sommerdekk som er eldre enn åtte år og vinterdekk som er eldre enn fire år. På sida av dekket er det ein firesifra kode som angir veke og år for når dekket er produsert. Er du usikker på om dekka dine oppfyller krava, er du velkommen innom verkstedet for ein sjekk. 

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!