Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Bilverksted

Bilverksted

Et solid bilverksted for alle merker 

I vårt velutstyrte bilverksted på Skei i Jølster utfører vi bilreparasjonar og bilservice på alle merke. Vi brukar reservedeler av høgste kvalitet fra Bosch eller andre deler i originalkvalitet. Vi har brei erfaring etter mange år i bransjen - dermed kan vi garantere ei best mulig handtering av din bil. 

Verdensledende utstyr 

Som en del av Bosch Car Service nyttar vi verdensledende testutstyr for å kunne stille rett diagnose på din bil. Enten det handlar om batterianalyse, analyse av dieselsystemer eller andre testar, brukar vi moderne teknikk fra Bosch. 

Du kan lese mer om Bosch' testutstyr her. 

Bilservice eller bilreparasjon - vi står til tjeneste! 

Vi ordnar det meste, enten bilen går på bensin eller diesel. Treng du vanlig bilservice? Har du fått steinsprut i frontruta? Då kan du trygt levere bilen din inn til oss, så ordner vi opp. Vi utfører også reparasjon og service på aircondition-anlegg samt dekk- og hjulskifte. 

Ikkje vent for lenge med å bestille service 

Ring oss direkte på 57 72 68 90 eller fyll ut bestillingsskjemaet, så set vi opp ein time til deg! 

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!