Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Belysning

Belysning

Kor bra er lysa på bilen din? Riktig innstilte frontlys gir deg større sikkerhet på vegen når du køyrer i mørket. Det er spesielt viktig for oss i Norge der dei mørke timane er mange. Ofte må man også holde utkikk etter vilt langs veiene.

På verkstedet vårt kan du få hjelp med lysinnstilling og lysservice. Bestill gjerne ein kontroll av frontlysa når høsten og vintermørket nærmer seg. For sikkerhets skyld. Husk også at feil lysinnstilling vil føre til at du får en type 2-feil på kjøretøykontrollen.

Siste generasjon lyssystemer krever ytterlegare kompetanse og utstyr. Vi har det som trengs også for led, matrix og laser.

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!