Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Bremseservice og bremsereparasjon

Bremseservice og bremsereparasjon

Bilens bremsefunksjon må til einkvar tid være feilfri. Bosch Car Service utfører profesjonell bremsereparasjon og bremseservice for både mekaniske og hydrauliske bremsesystem og kan skifte ut slitasjedeler som bremsebelegg, bremseskiver og bremsekalipere. Vi utfører også reparasjon av sikkerhetssystemer som ABS, ASR og ESP. Hos oss får du bremseservice og bremsereparasjonar du kan stole på.

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!