Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Diagnose

Diagnose

Korles står det til med bilen din? Bosch har utvikla ein stor del av teknikken og elektronikken i bilen din. Difor vågar vi å påstå at vi er proffe på bildiagnose.

Diagnose på bilens elektronikk, inkludert hybrid og el-køyrety

Vi i Bosch Car Service kan tilby rask feilsøking og diagnostisering av bilens elektriske system og elektronikk. Til dette brukar vi den aller nyaste testteknikken fra Bosch. På verkstedet vårt kan du få hjelp med diagnostisering av blant annet bilens batteriladesystem, start- og tenningssystem, belysning og Can Bus-system, samt High Voltage systemer.

Diagnose på bensin- og dieselmotorer

Arbeider motoren optimalt, med riktig funksjon og maksimal ytelse?
En velfungerande motor er svært viktig for jevn gange og god drivstofføkonomi. Våre teknikarar kan hjelpe deg med diagnostisering av tenningssystemer, bensin- og dieselinnsprøytningssystemer, innsugningssystemer og eksosanlegg i tillegg til kontroll av avgass.

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!