Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Eksos analyse

Eksos analyse

Treng du å skifte ut eller få sett over eksosanlegget? Bosch Car Service utfører service på alle typer eksosanlegg for alle bilmerker. Vi bruker berre reservedeler av beste kvalitet. Du kan også få hjelp med å løyse problem med katalysatorar, lamdasystem og dieselpartikkelfilter.

Eit nytt eksosanlegg kan ofte lønne seg fordi det fører til at motoren arbeider meir effektivt og at drivstofføkonomien blir bedre. Et annet viktig aspekt er at miljøpåvirkninga blir mindre. Hvis du har ein mistanke om at det er ein lekkasje i eksosanlegget, er det viktig at du ikkje venter for lenge med å gjere noko med det. Eksosen inneheld helseskadeleg karbonmonoksid som kan finne veien inn i kupeen.

Spør gjerne etter våre gunstige pakketilbud som omfattar både eksosanlegg og arbeidskostnader.

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!