Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Service på tilleggsvarmer

Service på tilleggsvarmer

Ein kald vintermorgen kan det være deilig å sette seg inn i ein oppvarma bil. Er motoren forvarma, slepp bilen dessuten ut opptil 80 prosent mindre karbondioksid og hydrokarboner dei første kilometerane. Andre fordelar er at slitasjen på motoren blir mindre og at drivstofføkonomien blir betre.

Hvis bilen din har ein drivstoffdreven motor-/komfortvarmer eller annen tilleggsvarme, kan vi sjølvsagt utføre service på den også. Vi har utdanning og brei erfaring og med varmarar frå for eksempel Eberspächer og Webasto for både bensin- og dieselbilar. 

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!