Jølster Bil AS

Bilservice og bilreparasjon

Moderne bilar krev moderne serviceverksteder. Som en del av Bosch Car Service har vi et heildekkande tjenestetilbod innan bilservice og bilreparasjon.

Vedlikehold og kontroll av bilen

Hos oss får du alltid kvalitetsservice og reservedeler frå Bosch til gunstige prisar, enten bilen går på bensin, diesel eller strøm. Som den smarte bileigar du er, veit du sjølvsagt at regelmessig bilservice forlenger bilens levetid og gir deg færre problem. Vi kan utføre tilpassa service i henhold til servicehefte eller bilens elektroniske intervall. Vi anbefalar forøvrig å ta service årleg, og gjerne før ein evt lengre ferietur. Du beheld ein evt nybilgaranti når du tar service hos oss.

Service på bensin- og dieselbiler

Bosch er verdens leiande leverandør av moderne drivstoffinnsprøytningsteknikk. Difor kan vi tilby deg ekspertise og service av ypperste kvalitet både for diesel- og bensinbilar. Vi utfører reparasjon av bensin- og dieselinnsprøytningssystemer, tenningssystemer, innsugningssystemer og eksosanlegg i tillegg til kontroll av avgass.

Service på hybrid- og elbilar

Vi tar også service og reparasjoner av hybrid- og elbiler. Vår HV(High Voltage) tekniker sørger for at også disse bilene er i dei beste hender hos oss. Vi har utstyr og kompetanse som gjer at garantivilkår er oppfylt.

Mekaniske reparasjonar

Sjølv om dagens bilar er høgteknologiske, er det fortsatt mange mekaniske komponentar som vert ustsett for slitasje over tid. Vi kan lage gunstige pakketilbud på reparasjon eller utskifting av for eksempel eksosanlegg, støtdemparar, servosystem og hjullager. Vi reparerer eller skiftar også mekaniske motorkomponentar som kjølesystem, innsugnigskomponentar og kam- og drivreimsett ved behov.