Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Jølster Bil AS

Meny

Eu-kontroll

Vår verkstad er godkjent for periodisk kjøretøykontroll av kjøretøy inntil 7500 kg.

 

Når skal bilen inn til kontroll ?

Registreringsår og siste siffer i registreringsnummer avgjer når bilen skal vere godkjent. Kjøretøy registrert i partalsår(2004,2006,2008, osv) skal kontrolleres i partalsår, og vise versa. Siste siffer i registreringsnummer avgjer månad for kontroll(1=januar, osv) med unntak av 7 som kontrolleres i november.

Trykk her for å sjekke ditt kjøretøy.

Jølster Bil AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er ein bilverkstad i Bosch Car Service - den største, frittståande bilverkstadkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typar bilreparasjonar og bilservice for alle bilmerke - bensin, diesel, hybrid og elektriske bilar. Våre velutdanna teknikarar kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi nyttar bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du køyrer herifrå med nybilgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!