Jølster Bil AS

Dekkservice

Vi utfører gjerne dekk- og hjulskift

For mange er dekkskifte lite lystbetont, ein tidkrevande prøvelse. Vi fikser dekkskiftet raskt, sikkert og behageleg mens du slappar av med ein kopp kaffi. Vi brukar dekkmonteringsutstyr som sikrar kvalitet og optimal sikkerhet.

Balansering og innstilling av hjul

I forbindelse med dekkskiftet ballanserer vi hjula, og vi kan også kontrollere og justere hjulinnstilling om du ønsker det – alt for at du skal få ei trygg og stabil kjøreoppleving på vegen.

Oppbevar dekk på vårt dekkhotell

Vil du unngå tunge løft og samtidig spare verdifull plass heime, kan du sjekke inn dekka på vårt dekkhotell. Når du hentar ut igjen dekka fra lageret, har vi sørget for at dei er reingjort.

Hva sier lova om vinterdekk?

Dersom du ikkje vel å køyre med piggfrie dekk, kreves det to dekkskift pr. år. Du kan køyre med piggdekk frå og med 1. november til første mandag etter 2. påskedag i Sør-Norge og for øvrig når veidekket krever det. I Nord-Norge er perioden 16. oktober til 1. mai. Merk at piggfrie dekk ikkje er anbefalt brukt i sommersesongen pga nedsatte egenskaper på sommerføre i forhold til sommerdekk. Merk også at kravet om mønsterdjupne er 3mm i vintersesongen og ellers 1,6mm.

Trenger du nye dekk?

Les mer om vårt dekksortiment her.