Dekk BestDrive partner

I samarbeid med BestDrive tilbyr Jølster Bil eit bredt utval av dekk til alle typar køyrety. Vi leverer dekk og felg til person og varebil.

Dekkmontering kan verka som ein rutinejobb, men viss han blir utført på ein profesjonell måte, kan han bidra til økonomi og tryggleik for køyretøyet ditt. Derfor bør du alltid avtala med oss når du treng dekkbytte eller sesongmessig hjulskift.

Dekkmontering

Råd om dekkvalg og plassering

Kompetent og nøye balansering og justering

Sesongmessig lagring av dekk

Godt å vita

Kvifor velja oss for dekkmontering, hjulbalansering og justering av hjulvinklar ?

Vi vurderer dekka dine ærleg og gir personleg råd. Vi går aldri på akkord med kvaliteten.

Vi følgjer beste praksis for dekkplassering. Våre dyktige teknikarar er ekspertar på hjulbalansering og justering. Dårleg balanserte hjul forårsakar vibrasjonar og skadar dekka. Vi kan tilrå justering av hjulvinklar viss dei gamle dekka dine hadde spesifikke slitasjemønster eller viss styringa kjennest feil. Rette hjulvinklar kan også forbetra drivstofføkonomien.

Stol på våre fagfolk for dekkmontering og hjulinnstilling.

Teikn på at du treng dekkbyte

For å avgjera om du treng å byta dekk, sjekk mønsterdjupna. Det er ein god vane å sjekka dekka dine ved starten av kvar sesong. Viss du er usikker, er det best å søkja profesjonell rådgiving. Vi har rette verktøy for å vurdera mønsterdjupna nøyaktig.

Ver merksam på sprekkar på dekkveggen. Sjølv moderne dekk kan ringast over tid. Dette er spesielt viktig å merka seg viss du kjøper ein bil som har stått ubrukt ei stund.

Viss du oppdagar hol, sprekk, utbuling eller gjenstandar som sit fast i gummien under inspeksjonen, er det på tide å søkja råd frå oss. På same måte, viss eit dekk har vore flatt over ein lengre periode, er det tilrådd å byta. Få tilbod på nye dekk hos oss.

Sesongskifte og dekkhotell

Dei fleste skiftar no dekka sine sesongmessig av gode grunnar. Ulike gummiblandingar blir brukte for vinteren og sommaren, og gir optimalt veggrep ved spesifikke temperaturar. Å bruka vinterdekk, uavhengig av snø, gir betre køyreeigenskapar. Om sommaren vil dekk med tilpassa blanding og mønster sikre ein trygg og drivstoffeffektiv køyretur.

Snakk med oss om dekk, og vi finn det rette dekket for deg. Vi tilbyr også praktisk dekklagring. Hald deg trygg og nyt fordelane med sesongmessige dekkbyte.

Er det på tide å byta dekk?

Du kan bestilla time for dekkmontering hos oss i dag på nokre få enkle steg. Velg annen reparasjon i menyen og beskriv kva du ynskjer, så kontaktar vi deg.

Alternativt, viss du har spørsmål eller ønskjer å snakka med oss først, kan du ringja oss eller senda oss ein e-post.

Eksperttipset vårt

«Sjekk dekka dine regelmessig – dette inkluderer sjekk av lufttrykk, mønsterdjupne og skadar.»